Posts Categorized: Blog

Lån penge til flytning

De fleste, der har prøvet at flytte er bekendt med det faktum, at det bestemt ikke er en billig affære at flytte Det kan være alt fra udgifter til køb af nye møbler, istandsættelse af det tidligere hjem, depositum eller noget helt fjerde. Ved køb af nye møbler, vælger man naturligvis selv, hvor mange penge,… Læs mere »

Læg et budget

De fleste kender højst sandsynligt situationen og følelsen af at være løbet tør for penge sidst på måneden. Mange kender sikkert også begrebet ”månedligt budget”, uden rigtig selv at få sat sig ned og lavet et budget over sin egen økonomi. Der kan dog være store fordele ved rent faktisk at prioritere en time eller… Læs mere »

RKI og lån

Er man som låneansøger registreret i RKI som værende dårlig betaler, sætter det sine helt naturlige begrænsninger i forhold til at blive godkendt til og optage et nyt lån. Størstedelen af lånudbyderne på det danske marked, godkender som udgangspunkt ikke låneansøgere, der står registreret i RKI. Og det er der faktisk en ganske fornuftigt forklaring… Læs mere »

Forbrugslån er mere populære end nogensinde før

Kviklån, Hurtiglån, SMS-lån, Minilån – kært barn har mange navne. Hvad samtlige af disse lån har til fælles er, at de alle hører under kategorien forbrugslån. Aldrig har forbrugslån været så populære, som de er nu – og det forstår man godt. Det er nemt, hurtigt og let tilgængeligt at ansøge om et af de… Læs mere »

Lån penge til julen

Kender du det, at julens økonomi kan virke en smule uoverskuelig og nærmest kan komme bag på dig hvert eneste år, når 1. December nærmer sig? Nu behøver du ikke længere at skulle bekymre dig om at have penge nok til at købe lige præcis de gaver til dine kære, som de ønsker sig …. Læs mere »

Hvad er bedst? Forbrugslån eller privatlån?

Vi hører tit om ulemperne ved forbrugslån i nyhederne. Eksperter advarer fra gang til gang mod forbrugslån. Men er forbrugslån egentlig så slemme som det nogen gange kan lyde? Burde vi i stedet låne penge privat, når vi har behov for at låne penge? Det er nogle af de spørgsmål vi skal prøve at besvare… Læs mere »