Om BilligeForbrugslån.dk

Privatlivspolitik

BilligeForbrugslån.dk gør det enkelt for låntageren at se og sammenligne en lang række potentielle lån med hinanden, så det bliver muligt at finde den bedste løsning, som passer til din individuelle privatøkonomiske situation. I stedet for at det er overlagt til tilfældighederne, hvilken låneudbyder man ender med at benytte, gør vi det muligt for dig som låntager at få et overskueligt udgangspunkt i lånesøgningen af billige forbrugslån. Vi har samlet de bedste danske låne løsninger i en samlet oversigt på siden.

Hos BilligeForbrugslån.dk er det vores ønske at låntageren står med de bedste forudsætninger, for at finde det rette forbrugslån, kviklån, minilån eller sms lån, som er tilgængelige via låneansøgning på internettet. Lånene som er illustreret på siden er nøje udvalgt, således at de overholder vores standarder for online lån. Du finder direkte på siden, information om bl.a. muligt lånebeløb, købetiden, den maksimale ÅOP og minimumsalder for at låne penge.

Ejeroplysninger

Moore Credit LTD
Reg.: 07726813
20-22 Wenlock Road
Wenlock Road
London
N1 7GU
United Kingdom
Email: mail@billigeforbrugslan.dk

Brug af cookies

På denne side anvendes cookies. En cookie er en lille tekstil som automatisk bliver lagret i din internetbrowser ved besøg på en hjemmeside. Således kan din computer genkendes, når den igen besøger den pågældende hjemmeside.

BilligeForbrugslån tager brug af remarketing via Google Analytics for at foretage online annoncering. Google er en tredjepartsleverandør som viser vores annoncer på internettet. Tredjepartsleverandører og BilligeForbrugslån.dk anvender førsteparts-cookies (eksempelvis fra Google Analytics), og tredjeparts-cookies (Eksempelvis DoubleClick-cookien), med formålet at optimere brugervenligheden og funktionaliteten for vores brugere. Desuden benyttes de til statistisk- og trafikmåling for siden, samt til målretning af annoncering for den enkelte bruger.

Hvis du gerne vil slette cookies, eller helt undgå fremtidigt at lagre cookies, kan du finde en vejledning til dette hos http://minecookies.org/cookiehandtering/.

BilligeForbrugslån.dk og socialt ansvar

Hos BilligeForbrugslån.dk vælger vi at støtte op om en række organisationer, som vi mener er med til at gøre en forskel for andre. Dette gør vi blandt andet ved at tage del i erhvervspartnerskaber, som støtter organisationerne økonomisk i deres arbejde.

CSR-Mærket

CSR-Mærket

CSR-mærket fungerer som en mærkningsordning for selskaber og organisationer, der er interesserede i at sætte fokus på Corporate Social Responsibility. Ordningen opfordrer til at virksomheder frivilligt bidrager til initiativer, som fremmer virksomhedernes bidrag til det samfundsmæssige ansvar de bærer. Ydermere tilbyder de en række værktøjer, som kan hjælpe til at opnå dette.

Børnehjertefonden

Børnehjertefonden

Børnehjertefonden støtter forskningen i hjertesygdomme blandt børn, og arbejder for at hjertebørn lever et længere og bedre liv. VI støtter Børnehjertefonden økonomisk igennem et erhvervspartnerskab.

WWF Verdensnaturfonden

WWF Verdensnaturfonden

WWF arbejder på at beskytte naturen, og skabe en fremtid hvor mennesket og naturen sammen består i harmoni. Herunder med indsatser for at bevare truede dyrearter, sikre en bæredygtig udvikling og bekæmpe forurening. BilligeForbrugslån.dk er erhvervssponsor for WWF.

Ingen CO2

Ingen CO2

IngenCO2.dk er et initiativ som blev starter under COP15 topmødet i København. Organisationen finansierer CO2-reducerende projekter. BilligeForbrugslån.dk er deltager i projektet, og bidrager økonomisk til klimavenlige projekter verden over.

Miljøvenlig Pakning

Miljøvenlig Pakning

Miljøvenlig Pakning stræber efter at minimere belastningen af miljøet, i kraft af at opfordre og vejlede medlemmer til at anvende miljørigtige pakkeløsninger - gerne med brug af så lidt emballage som muligt.

Persondata

Dine personoplysninger bliver ikke afgivet til en tredjepart, med mindre du udtrykkeligt har givet dit samtykke til dette. BilligeForbrugslån.dk indsamler ikke personoplysninger med mindre du selv har oplyst de pågældende data. Du har ifølge persondatalovgivningen ret til at få oplyst, den pågældende data som kan videreføres til dig. Er oplysningerne vildledende eller forkerte, kan du kræve at disse bliver rettet eller slettet. Det er muligt at gøre indsigelse mod at oplysningerne behandles. Ydermere er det muligt at foretage en tilbagekaldelse af dit afgivne samtykke. Er du utilfreds med behandlingen af dine persondata, eller ønsker at gøre lignende indsigelser, har du mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet.

Disclaimer

Billige Forbrugslån er ikke udlåner af penge, men fungerer som en sammenligningstjeneste, der lader dig se og sammenligne en række lånetilbud på nettet. Derfor skal kontakt vedrørende de enkelte lånetilbud rettes til de pågældende lånudbydere. Vi stræber konstant efter at være opdaterede, når der forekommer nye oplysninger for de pågældende bank- og lånetilbud. Skulle de være tilfældet at du støder på uopdaterede, eller på anden måde mangelfuld data, bedes du sende en henvendelse til os via kontaktformularen. BilligeForbrugslån.dk tager forbehold for at der kan opstå pludselige ændringer i ÅOP, lånebeløb og andre betingelser for lånene. Det er derfor vigtigt at du altid selv kontrollerer de pågældende betingelser, inden du optager et lån. Finder du et lånetilbud på siden, og vælger at optage lånet, bliver BilligeForbrugslån.dk betalt for dette.