Blog

Lån uden sikkerhed - En definition

Dine muligheder for at låne penge uden sikkerhed er store. Få forklaringen på hvad lån uden sikkerhed helt præcist går ud på. Det er ganske simpelt.

Lån trods RKI

Kan man overhovedet låne trods RKI? Her på siden får du et sammenhængende overblik over RKI lån og dine muligheder for dette. Læs også hvordan man kommer ud af RKI.

Lån med lav rente

Man bør sigte efter et lån med en lav rente. Et lavrente lån vil ofte være et billigere alternativ. Kort og godt er renten den udgift, som du løbende betaler til udlånsselskabet.

Kviklån - Guiden til den billigste låneløsning

Kviklån er en meget udbredt type af lån på nettet. Med et kviklån kan du låne et større eller mindre beløb, uden så meget besvær. Få svar på hvad der kendetegner dette lån.

Kreditkort - et betalingskort med kredit

Kreditkort er den gængse betalingsmetode man benytter, til at betale for forbrug og andet. Læs om de forskellige måder du kan handle på kredit.

Hvad er inkasso?

Hvad er inkasso, og hvordan fungerer inkassoforløbet? Grundlæggende handler inkasso om at inddrive et givent beløb, som låntager ikke har fået betalt til tiden.

Hvad er et forbrugslån?

Forbrugslån er en type af lån til private, som du kan ansøge om på få minutter. Det giver rigtig god mening at du får dig dannet det fulde overblik, så du ved alt der er værd at vide.

Hvad er ÅOP? Definition på ÅOP i lån-kontekst

Hvad er ÅOP? Få styr på begrebet her. De Årlige Omkostninger i Procent er et af de vigtigste tal man skal holde øje med, hvis man vil have et billigt lån.

Danske bank lån - eller forbrugslån?

Der findes mange valgmuligheder på lånemarkedet i dag. Danske banker tilbyder adskillige typer af lån - det samme gør udlånsselskaber på nettet.

Alt om kreditvurderingen - Lån uden kreditvurdering?

Kreditvurdering støder man på inden for forbrugslån og kviklån. Kreditvurderingen er med til at bestemme hvor mange penge du kan låne, og hvor godt et lån du kan få.