Bank Norwegian Kreditkort

Hvem er Bank Norwegian?

Bank Norwegian er en internetbank for privatkunder, og er et datterselskab af Norwegian Finans Holding ASA, hvis største aktionær i selskabet er det norske flyselskab Norwegian, hvilket forklarer bankens navn. Bank Norwegian tilbyder simple ind- og udlånsprodukter online i både Norge, Sverige og Danmark, hvor de tilbyder lån og kreditkort til en fordelagtig rente og fornuftig løbetid.

Bank Norwegians fokus og værdier

Bank Norwegian laver enkle, intuitive, smarte og konkurrencedygtige produkter og tjenester til privatmarkedet og bestræber sig derfor i den forbindelse på at være et lønsomt alternativ til deres kunder og ejere. 

Hvad tilbyder Bank Norwegian i Danmark? 

Bank Norwegian tilbyder både forbrugslån og kreditkort. 

Et kreditkort hos Bank Norwegian inkluderer følgende: 

  • Kreditramme: Op til 100.000 kr. 
  • Gratis kredit: Op til 45 dage 
  • Debitorrente: 21,93 %
  • ÅOP: 21,93 % 
  • Etableringsgebyr: 0 kr. 
  • Årligt gebyr: 0 kr. 
  • Ekstra: Rejse- og afbestillingsforsikring inkluderet ved brug af kreditkortet
  • CashPoints: 1 CashPoint = 1 krone (NOK)

20% af billetprisen på Flex-billetter 

5% af billetprisen på LowFare-billetter

1% af købesummen på alle andre køb 

Hos Bank Norwgian får man gratis rejse- og afbestillingsforsikring med, når man anvender sit Norwegian kreditkort til køb af rejse. Derudover sparer man CashPoint op hver gang man anvender sit kreditkort til køb af flybilletter, ganske almindelige dagligvarer eller noget helt tredje. Disse points kan anvendes til senere hen at betale flybilletter hos Norwegian helt eller delvist, alt efter, hvad man ønsker. Bank Norwegian kreditkort er fuldstændig gebyrfrit, hvilket er årsag til, at debitorrenten og den oplyste ÅOP er identiske, da der ikke kommer yderligere omkostninger udover renteomkostningerne ved anvendelse af kreditten i mere end 45 dage. Vælger man derfor at betale den anvendte kredit ud inden 45 dage, har det altså været fuldstændig gratis og rentefrit at anvende kreditten. 

Krav for ansøgning af Bank Norwegian kreditkort

Der er ikke mange kriterier, man skal opfylde som ansøger af et Bank Norwegian Kreditkort. Banken foretager en kreditvurdering af ansøgeren ud fra de indtastede oplysninger, hvorefter de selv indhenter oplysninger fra CPR-registret, skat samt RKI og debitorregistret. Det er ganske simpelt og såfremt man ikke allerede er medlem af fordelsprogrammet Norwegian Reward, bliver man helt automatisk medlem, da dette kræves for at få sit Norwegian Kreditkort. Dette er naturligvis også gratis. 

Opfylder låneansøgeren ovenstående kriterier, er der mulighed for nemt og hurtigt at ansøge om et kreditkort blot ved anvendelse af sit NemID. Ansøgningen kan sågar gennemføres på sin smartphone.  

Hvad synes kunderne om Bank Norwegian?

Bank Norwegian bevægede sig ind på det danske marked i december 2015 og har derfor endnu ikke fået så stor en mængde kundeanmeldelser på Trustpilot, at det er muligt foretage en general vurdering af kundernes opfattelse af banken.

 

 

Adresse:

Bank Norwegian AS
Postboks 338
0101 OSLO 
Norge

logo
Lånebeløb
0 - 100.000 kr.
Løbetid
Kreditkort
ÅOP
21,93 %
Min. alder
18 år
Saml. kreditbeløb: 15.000 kr. Løbetid: 1 år. Fast debitorrente: 21,93 %. ÅOP: 21,93 %. Mdl. ydelse: 1.389 kr. Saml. kreditomk.: 1.673 kr. Saml. tilbagebetaling: 16.673 kr. Maks. ÅOP: 21.93 %.