Ferratum

Hvem er Ferratum? 

Ferratum er et finansieringsselskab, der sponsorerer diverse events, teams og talenter verden over. Senest har de været sponsor for den danske OL-atlet i 400 meter hækkeløb, Sara Slott. Ferratum er en del af det finske selskab Ferratum Group, som blev grundlagt i 2005 og var de første, der tilbød SMS-lån. De er en meget international bank, der befinder sig i 19 lande verden over og har på nuværende tidspunkt hele 1.000.000 kunder verden over. 

Fokus og værdier hos Ferratum 

Ferratum har et slogan, der siger: ”More than money – to every one”, da de er af den holdning, at alle deres kunder fortjener lidt mere kredit og lidt større økonomisk frihed. De har desuden en vision om at blive verdens førende mobile bank. 

Hvad tilbyder Ferratum i Danmark? 

Hos Ferratum er der mulighed for både at ansøge om en kassekredit. 

Ferratum Kredit

Ferratum tilbyder en (Kasse)kredit, der inkluderer følgende: 

 • Lånebeløb: 1.500 kr. – 20.000 kr. 
 • Lånets løbetid: Mere end 30/45 dage 
 • Årlig rente: Variabel debitorrente fra 94,91%
 • ÅOP: Fra 124,22% 
 • Til nye kunder: rente- og gebyrfri anvendelse af kreditten de første 30 dage! 
 • Behandlingstid: pengene står på din konto inden for 45 min. (inde for bankens åbningstid) 
 • Ekstra: Gratis etablering af kassekredit og ingen krav om dokumentation. 

Lånets løbetid er blot mere end 30/45 og har ingen slutdato. Det skyldes, at der her er tale om kassekredit mere end et almindeligt lån. Det er en billig og fleksibel låneform og man betaler derfor udelukkende rente, når man anvender kreditten. 

Du er derfor også selv med til at fastlægge din afdragsordning, så du selv bestemmer, hvor meget du ønsker at betale i månedligt afdrag. 

Krav for ansøgning af et Kredit hos Ferratum 

 • Minimum 21 år
 • Dansk CPR-nr. 
 • Dansk folkeregisteradresse
 • Ingen registrering i RKI, debitorregistreret eller hos Ferratum selv
 • Man skal oplyse både mobilnummer og emailadresse i forbindelse med ansøgning og oprettelse af en kassekredit 

Hvad synes kunderne om Ferratum?

På den danske side af Trustpilot, har Ferratum fået 565 kundeanmeldelser og en gennemsnitlig karakter på 8,1, på en skala fra 1-10, hvor 10 er det højeste. De får blandt andet ros for deres serviceniveau og at det er en nem og hurtig behandlingsproces for låneansøgerne. Ferratum svarer desuden på alle kundernes anmeldelser – både gode og dårlige. Den primære grund til, at nogle af kunderne er utilfredse skyldes faktisk, at nogle af de ovenfornævnte gebyrer eller renter ved lånene, som fremgår af låneaftalerne, kommer bagpå kunderne. Ferratum har i sådanne tilfælde naturligvis ikke gjorde noget forkert, da gebyr samt renter hele tiden har fremgået af låneaftalen. Det er derfor vigtigt som låneansøger at læse sin låneaftale grundigt igennem inden man godkender lånet. 

Hvem benytter sig af kassekreditten? 

Ferratum kassekredit er til dig, der ønsker at have muligheden for at trække på din kredit i perioder, hvor det er nødvendigt, og ikke først skal til at ansøge om et lån. Kassekreditten er desuden ikke noget, man behøver gøre sig en masse tanker om, når man ikke har brug for kreditten. Så fungerer den udelukkende som en gratis buffer.

 

Adresse: 

Ferratum Denmark ApS
Bredgade 35
1260 København K

logoStart ansøgning
Ny lav rente.
Få pengene på 45 min.
Intet etableringsgebyr
Lånebeløb
2.500 - 50.000 kr.
Løbetid
9 - 199 måneder
ÅOP
24,99 %
Min. alder
21 år
Saml. kreditbeløb: 10.000 kr. Løbetid: 12 måneder. Fast debitorrente: 22,51 %. ÅOP: 24,99 %. Mdl. ydelse: 934,96 kr. Saml. kreditomk.: 1.219,47 kr. Saml. tilbagebetaling: 11.219,47 kr. Maks. ÅOP: 24.99 %.