LånLet

Hvem er LånLet?

LånLet fungerer som en låneformidler for Basisbank, som er en danskejet internetbank beliggende i København. I og med at LånLet fungerer som formidler er det derfor Basisbank, der låner dig pengene, men LånLet, der står for at koblingen mellem kunden og banken, så du skal som kunde ikke gøre mere end hos alle andre kreditinstitutter. 

Fokus og værdier hos LånLet 

Hos LånLet lægger de stor vægt på, at kunden altid er i centrum og derfor fokuserer de på glade og tilfredse kunder. 

Hvad tilbyder LånLet i Danmark? 

LånLet tilbyder forbrugslån, som inkluderer følgende: 

LånLet forbrugslån

 • Lånebeløb: 7.000 – 75.000 kr. 
 • Lånets løbetid: 12 - 72 måneder. 
 • Årlig rente: Variabel debitorrente fra 14,85% – 29,85%
 • ÅOP: Fra 20,70% - 36,80% 
 • Etableringsgebyr: 8 % af lånebeløbet
 • Månedligt gebyr: 33 kr. 
 • Ekstra: Gratis indfrielsesmulighed 

Krav for ansøgning af et Forbrugslån hos LånLet 

 • Minimum 18 år 
 • Fast, dansk folkeregisteradresse
 • Fast månedlig indtægt 
 • Ingen registrering i RKI eller debitorregistreret  

Opfylder låneansøgeren de ovenstående få kriterier, er der mulighed for nemt og hurtigt at ansøge om et lån blot ved hjælp af ansøgerens NemID til godkendelse af lånetilbuddet.

Hvad synes kunderne om LånLet?

På Trustpilot har LånLet fået 360 kundeanmeldelser og en gennemsnitlig karakter fra kunderne på 8,4 på en skala fra 1-10, hvor 10 er det højeste. Der er dog flere, der udelukkende udtrykker sig positivt om LånLet, men uden at give dem topkarakter, hvilket naturligt nok giver dem en lidt lavere gennemsnitlilg karakter. De få, der udtrykker sig negativt og er utilfredse skyldes primært, at de blev er blevet afvist i kreditvurderingen til et lån eller har fået tilbudt et lavere lånebeløb end det de ansøgte om, da de ikke har haft et stort nok rådighedsbeløb til at kunne tilbagebetale afdragene igen. Som kreditinstitut er der altså nærmest ingen dårlige anmeldelser. 

Hvem benytter sig af forbrugslånene?

Et forbrugslån hos LånLet er til dig, der ønsker stor fleksibilitet i forhold til lånebeløbets størrelse, men samtidig ønsker at betale lånet ud inden for de næste seks år uden eventuelle ekstragebyr for indfrielse af lånet før tid. LånLet tilbyder desuden en årlig, variabel debitorrente, der i nogle perioder kan være helt nede på 14,85% og dermed yderst fordelagtig.

 

Adresse:

LånLet ApS
Teglholm Allé 15
2450 Købehavn SV

logo
Underskriv med NemID
Få pengene om 10 min.
Sikker forbindelse
Lånebeløb
10.000 - 50.000 kr.
Løbetid
24 - 72 måneder
ÅOP
15,52 %
Min. alder
18 år
Saml. kreditbeløb: 25.000 kr. Løbetid: 5 år. Variabel debitorrente: 9,95 %. ÅOP: 15,52 %. Mdl. ydelse: 588 kr. Saml. kreditomk.: 10.302 kr. Saml. tilbagebetaling: 35.302 kr. Maks. ÅOP: 15.52 %.