Leasy Minilån

Hvem er L’easy? 

Den danske virksomhed L’easy A/S blev grundlagt i 1985 og har siden årtusindskiftet udvidet til både Sverige og Norge. 1. april 2014 blev 3C Retail etableret som moderselskab for L’easy, Inspiration og nu også DER Privat Finans, som ligesom L’easy også har hovedsæde i Odense i Danmark. L’easy er leveringsdygtige inden for både hvidevarer, tv og mange andre former for elektronik. For at gøre den økonomiske del i forbindelse med køb af hvidevarer eller andre varer nemmere og mere overskuelig for kunden, tilbyder L’easy flere typer af forbrugslån med fordelagtige renter. Et forbrugslån hos L’easy er naturligvis tilgængeligt for kunder såvel som andre interesserede låneansøgere. 

L’easy’s fokus og værdier

L’easy som kreditinstitut vægter en fair og saglig kreditvurdering høj samt muligheden for fleksibel tilbagebetalingsperiode og hurtig godkendelse af ansøgningen. 

Hvad tilbyder L’easy i Danmark?

L’easy tilbyder både minilån, lavrentelån og forbrugslån.

L’easy Minilån

  • Lånebeløb: 5.000 kr. – 15.000 kr. 
  • Lånets løbetid: 12-36 måneder – afhængigt af lånebeløb
  • Årlig rente: Variabel rente fra 9,90% - 26,08%
  • Etableringsgebyr: 800 kr.
  • Ekstra: Gratis indfrielsesmulighed 

Krav for ansøgning af et Minilån hos L’easy

  • Minimum 20 år 
  • Dansk folkeregisteradresse
  • Dokumentation af månedlig indtægt 
  • Ingen registrering i RKI eller debitorregistreret 

Opfylder låneansøgeren de få kriterier, er der mulighed for nemt og hurtigt at ansøge om et lån blot ved hjælp af ansøgerens NemID til godkendelse af låneaftalen. 

Hvad synes kunderne om L’easy? 

L’easy har på Trustpilot modtaget hele 2135 kundeanmeldelser og en gennemsnitlig karaktervurdering på 8,5 på en skal fra 1-10, hvor 10 er det højeste. Det er ganske høj karakter, og ser man lidt nærmere på de individuelle kundeanmeldelser er det faktisk de færreste, der har klaget over eller vurderet L’easy lavt, når det kommer til L’easy som kreditinstitut. Man skal nemlig huske at tage med i sine betragtninger af anmeldelser på Trustpilot, at det er L’easy som helhed, der er blevet vurderet. Det vil sige, at det både er som kreditinstitut men også som en forretning, der sælger fysiske varer såsom hårde hvidevarer. Var de udelukkende blevet vurderet som kreditinstitut havde den gennemsnitlige karaktervurdering fra kunderne med stor garanti været endnu højere. 

Hvem benytter sig af lån L’easy? 

Et L'easy Minilån er til dig, der ønsker et mindre lånebeløb her og nu uden spørgsmål om, hvad pengene skal bruges til. 

Ønsker du et større lånebeløb, tilbyder L’easy, som nævnt oven for, flere typer af forbrugslån med forskellige former for rentetyper og tilbagebetalingsperioder. 

Det er desuden meget lettilgængeligt at ansøge om et lån på L’easy’s hjemmeside, da man ved få klik får et helt konkret overblik over, hvad den månedlige ydelse kommer til at være, alt efter den valgte lånetype, lånebeløb og løbetid.

 

 

 

Adresse:

LEASY A/S
Østre Stationsvej 1-5 
5000 Odense C

logoStart ansøgning
Hurtig svar på din ansøgning
Hurtig afbetaling
Betal ud, når du vil - uden omkostninger
Lånebeløb
10.000 - 100.000 kr.
Løbetid
36 - 120 måneder
ÅOP
20,18 - 22,94 %
Min. alder
21 år
Saml. kreditbeløb: 24.000 kr. Løbetid: 82 måneder. Variabel debitorrente: 16,9 - 19,56 %. ÅOP: 20,18 - 22,94 %. Mdl. ydelse: 518 - 551 kr. Saml. kreditomk.: 18.442 - 21.220 kr. Saml. tilbagebetaling: 42.442 - 45.220 kr. Maks. ÅOP: 22.94 %.