Santander Consumer Bank

Hvem er Santander Consumer Bank? 

Santander Consumer Bank ejes af den spanske finans- og bankkoncern Banco Santander S.A. med hovedsæde i Kantabrien i Spanien. De har en imponerende historik, der fører helt tilbage til 1857, hvor Santander blev etableret. Sidenhen har de foretaget opkøb af andre banker rundt om i Europa, Latinamerika, Nordamerika og Asien, hvor størstedelen af bankerne er blevet omdøbt så navnet Santander fremgår på den ene eller anden måde. Grundet den store markedsandel inden for finans- og bankverdenen, placerer Santander sig højt på listen over verdens største og rigeste virksomheder. Fremgangen for virksomheden ses tilsvarende i Danmark, hvor antallet af danske medarbejdere er steget markant siden de bevægede sig ind på det danske marked i 2007. 

Santander Consumer Banks fokus og værdier

De tre grundlæggende værdier for hele Santanderkoncernen verden over, er:

 • Simpelt
 • Personligt
 • Fair

De værdier forsøger Santander at efterleve ud fra visionen ”Driven to deliver more”, med missionen om at blive den ledende og foretrukne bank inden for deres forretningsområder.

Hvad tilbyder Sandtander Consumer Bank i Danmark? 

Santander tilbyder forskellige typer af forbrugslån og tilbyder lige nu det største mulige lånebeløb på online lån. 

Santander Privatlån

Et Privatlån fra Santander Consumer Bank inkluderer følgende: 

 • Lånebeløb: 10.000 kr. – 100.000 kr. 
 • Lånets løbetid: 12 - 120 måneder – afhængigt af lånebeløb
 • Rente: Variabel rente fra 9,95% – 18,95%
 • ÅOP: Fra 11,21% - 33,99%
 • Etableringsgebyr: 3 % af lånebeløbet – minimum 800kr.
 • Månedligt gebyr: 25 kr.
 • Ekstra: Mulighed for tilkøb af SAFE forsikring 

Ved tilkøb af en SAFE forsikring, vil man som låneansøger være dækket i tilfælde af sygemelding og arbejdsløshed i mere end 30 dage, i forbindelse med en hospitalsindlæggelse i mere end 7 dage eller i værste tilfælde ved dødsfald. 

Krav for ansøgning af Santander Privatlån

 • Minimum 18 år 
 • Dansk folkeregisteradresse
 • Ingen registrering i RKI eller debitorregistreret som dårlig betaler

Hvad synes kunderne om Santander Consumer Bank? 

Finder man den danske Santander Consumer Bank på Trustpilot, ligger der i skrivende stund 239 anmeldelser, hvor banken er vurderet at kunderne til en gennemsnitlig karakter på 7,5, på en skala fra 1-10, hvor 10 er den højest mulige karakter. Der fremgår primært gode anmeldelser af banken, hvor fokus i størstedelen af tilfældene har været på hurtig behandlingstid, god kundeservice og fordelagtig lånerente. Der findes dog også blandt de gode anmeldelser, nogle få mindre gode kundeoplevelser, hvor klagepunkterne eksempelvis har omhandlet misforståelser i forbindelse med forståelsen af lånekontrakterne. Dog har størstedelen af de utilfredse kundeoplevelser faktisk omhandlet billån, og ikke hverken Privatlån eller Privatlån Plus. På Trustpilot fremgår det dog, at Santander Consumer Bank gør et ihærdigt forsøg på at forklare kunden den pågældende situation eller rette op på eventuelle fejl, der kunne have forekommet fra bankens side. 

Hvem benytter sig af privatlånene hos Santander? 

Grundet muligheden for de høje lånebeløb er det oplagt at vælge Santander Consumer Bank, hvis man står i en situation, hvor man har brug for et lidt større lån end de typiske forbrugslån. Står man eksempelvis midt i en renovering af køkkenet er det oplagt at vælge et Privatlån Plus, hvor renten er lav og løbetiden lang. Det er derfor sjældent, at et af ovenstående større lån optages udelukkende til mindre forbrug. Man skal dog være opmærksom på, at lånene ikke må anvendes til udbetalingen på en bil, hvor selve finansieringen ligeledes sker gennem Santander Consumer Bank. Det skyldes, at Santander finansierer biler med købekontrakt og ejendomsforbehold, og som bekendt må en bank ikke finansiere mere end 80% af bilen. 

Opfylder låneansøgeren ovenstående betingelser, er der som udgangspunkt intet til hindre for at blive godkendt til det ønskede forbrugslån.

 

 

 

Adresse:

Sa​ntander Consumer Bank
Stamholmen 147, 6. 
2650 Hvidovre

logo
Konkurrencedygtig rente
Europas største bank
Få hurtigt svar med NemID
Lånebeløb
10.000 - 100.000 kr.
Løbetid
12 - 120 måneder
ÅOP
11,21 - 33,99 %
Min. alder
18 år
Saml. kreditbeløb: 30.000 kr. Løbetid: 4 år. Variabel debitorrente: 9,95 - 18,95 %. ÅOP: 11,85 - 20,84 %. Mdl. ydelse: 779 - 898 kr. Saml. kreditomk.: 7.402 - 13.119 kr. Saml. tilbagebetaling: 37.402 - 43.119 kr. Maks. ÅOP: 33.99 %.