Kviklån - Guiden til den billigste låneløsning

Det danske lånemarked er et mangfoldigt sted, med mulighederne for at vælge mellem rigtig mange forskellige typer af lån. Efterhånden er der en række bestemte lånetyper, som udmærker sig til forskellige privatøkonomier, og ønsker fra låntagers side. Det er en stor fordel for kunderne, som i dag har rigtig mange valgmuligheder at vælge imellem. Dette er guiden til at vælge det bedste af et af danskernes foretrukne lån; kviklån på nettet.

Kviklån: Se de billigste lån på markedet i dag ➤

Hvad er et kviklån?

Kviklån kendetegnes som værende en låneform, som typisk udbydes blandt online låneselskaber. Der vil ofte være tale om et forholdsvis lavt lånebeløb - omkring 5.000 til 10.000 kr., og vil samtidig være rigtig nemt og hurtigt at ansøge om.

Den nemme ansøgningsproces er noget som der bliver lagt vægt på fra udlånsselskabernes side. I konkurrencen om at have det mest attraktive kviklån, vil de lokke låntageren til deres forretning, med attraktive lånevilkår, såsom en hurtig godkendelsesproces. For en god ordens skyld har vi lavet en lille oversigt på hvad du skal holde øje med, når du er på markedet efter et billigt kviklån. Det er egentlig ganske simpelt, og du kan finde hjælp til det hele her på siden:

Kviklånets renteniveau

Renten fortæller hvor høje udgifterne på den lånte kapital i kviklånet er. En lavere rente betyder lavere løbende udgifter, og dermed et nøgletal man skal holde øje med, hvis man søger det billigste kviklån. Tallet er i procent, og navngives typisk debitorrente på oversigten over lånevilkår. Man kan dog ikke være sikker på at man har det billigste lån, blot fordi man har fundet den laveste rentesats. Andre udgifter kan være med til at øge prisniveauet.

De Årlige Omkostninger i Procent for kviklånet

ÅOP er forkortelsen for ovenstående. Dette tal angives også i procent, og fortæller hvor store de samlede årlige omkostninger for det pågældende kviklån er. Her er renten medregnet, sammen med diverse gebyrer og/eller omkostninger for stiftelse af lånet, som måtte forekomme. Dette tal giver det fulde overblik over omkostningsniveauet. Man skal dog huske på at mange kviklån er kortfristede - hvis løbetiden er på under et år, så vil ÅOP ofte være meget høj - men det er jo ikke meningen at man skal have lånet i det fulde år, men at man allerede har betalt det ud til den tid.

Den Månedlige Ydelse

Ydelsen er det beløb, som man betaler hver termin for ens kviklån. I ydelsen indgår typisk det beløb man afdrager på gælden, med renten lagt oven i. Det er altså med den månedlige ydelse til udlånsselskabet, at man også får mindsket ens gæld, og det beløb som man månedligt skal kunne betale af med. Det er vigtigt at det kviklån man vælger, har en månedlig ydelse som man har mulighed for at betale, så man ikke misligholder lånet.

Sådan finder du det billigste kviklån

Du bør holde øje med vigtige nøgletal såsom rente, ÅOP og ydelsen, når du søger efter et nyt kviklån.

Vigtigst af alt er det at det lån man vælger, ikke går ind og lægger et unødigt pres på ens privatøkonomi - Man skal kunne betale de månedlige afdrag.

På BilligeForbrugslån.dk kan du sammenligne markedets bedste og billigste lån med hinanden. Du har tilmed mulighed for at se debitorrenten og ÅOP tydeligt på sammenligningsplatformen, og søge blandt bestemte beløb. Hvis du vil have et kviklån på 5000 kr. filtrerer du blot for det. Låneprocessen er gjort enkel og hurtig med vores låneportal, som konstant opdateres med de nyeste og bedste tilbud på kviklån i Danmark. Hvis du er interesseret i at lære mere om de mange låneformer, som er frit tilgængelige på nettet via vores låneportal, henvises du til denne artikel, som beskriver hvad et forbrugslån er.

Lånespecialisten logo

Saml. kreditbeløb: 100.000 kr. Løbetid: 10 år. Variabel debitorrente: 3,55 - 19,95 %. ÅOP: 4,57 - 20,6 %. Mdl. ydelse: 1.086 - 1.856 kr. Saml. kreditomk.: 19.165 - 122.738 kr. Saml. tilbagebetaling: 119.165 - 222.738 kr. Maks. ÅOP: 20.6 %.